Hudson_TrendsGaz2019

Hudson Benelux verkozen tot Trends Gazelle

Onze groeiende participatie Hudson is verkozen tot Trends Gazelle in de categorie grote ondernemingen!

Trends detecteert elk jaar de snelst groeiende bedrijven, de Trends Gazellen. De editie 2020 gaat van start met het klassement voor Brussel. In de categorie grote bedrijven is Hudson België de winnaar. Bij de middelgrote bedrijven is de triomfator Nalys en bij de kleine bedrijven is Woningen Compere de uitblinker. Zij krijgen de titel van Ambassadeur van de Brusselse Gazellen.

Ambassadeur grote bedrijven: Hudson België
De Ambassadeur van de Brusselse Gazellen bij de grote bedrijven is Hudson België. Het hr-bedrijf staat op de 18de plaats in de rangschikking maar is uitgeroepen tot Ambassadeur omdat alle hoger geplaatste bedrijven niet aan de bijkomende criteria voldoen. Na een managementbuy-out is het rekruteringsbedrijf in handen van het tienkoppige managementteam en van de durfkapitalist Vectis Private Equity. Het boegbeeld is Ivan De Witte die zijn baan al jaren combineert met die van voorzitter van de voetbalclub AA Gent.

Hudson België is anno 2020 helemaal klaar om op eigen benen door te gaan. De organisatie telt 285 medewerkers die vorig jaar een omzet van 36,8 miljoen euro realiseerden. “Onze werkwijze is niet fundamenteel veranderd, maar de focus ligt nu nog veel meer op innovatie, kwaliteit en klantentevredenheid”, zegt Ivan De Witte. “De nieuwe situatie voelt wel aan als een bevrijding van de stringente Amerikaanse druk op de groei en de bedrijfskasstroom. Dat geeft het ondernemerschap in ons bedrijf een extra boost”, aldus de topman.

Lees het volledig artikel op Trends: https://bit.ly/2v93A46

 

Over Hudson Benelux (https://be.hudson.com):

Hudson Benelux werd in 1982 opgericht door Ivan De Witte als De Witte & Morel – de partner voor organisaties die topprofessionals wilden rekruteren en ontwikkelen. Hudson Benelux verbindt, adviseert en ondersteunt organisaties en hun werknemers om zo succes te boeken. De gespecialiseerde oplossingen voor Permanente Rekrutering, Interim Management en Talent Management helpen de bedrijven om van bijzondere mensen naar bijzondere prestaties te gaan door toegevoegde waarde en stijgende productiviteit te garanderen in elke fase van de HR levenscyclus.