Onlyhumans breidt expertises verder uit met Fantastic

De term ‘employer branding’ bestaat al 20 jaar, maar pas de laatste jaren krijgt deze discipline ook de aandacht die ze verdient. Zo werkte het Gentse bureau Fantastic zich als employer brandingspecialist al in de kijker voor onder meer Telenet, de Nationale Bank van België, Audi Brussels en de Federale Politie.

Dat viel ook Onlyhumans op, dat na de vruchtbare fusie met branding agency Today en webbureau Code d’Or opnieuw een gespecialiseerde nichespeler in z’n rangen opneemt. Groei is daarbij een aardig neveneffect, maar niet het doel op zich. ‘We willen niet per se de grootste worden’, legt Tom Bogaert uit, CEO van Onlyhumans. ‘We willen vooral onze klanten een zo breed mogelijk spectrum aan gespecialiseerde diensten bieden. One-stop-shop is zo’n versleten woord, vergelijk ons maar met een goed gevulde frigo: al wat je merk nodig heeft, is vers en voorhanden. Je trekt één deur open en neemt en combineert wat je wil. Dat maakt ons bureau aantrekkelijk voor merken die zich graag thuis en begrepen voelen.’

Guy Wilssens, CEO van Fantastic, vult aan: ‘Met onze 13 employer brandingexperts willen we de referentie worden in België. De fusie met Onlyhumans laat toe om ons te blijven verdiepen op ons terrein, zonder dat er talent verwatert in het geheel.’ Een groeistrategie in constructieve symbiose dus, die vandaag al zo’n 90 humans telt, per anderhalve meter veilig gespreid over kantoren in Antwerpen, Mechelen en Gent.

Over Fantastic
Fantastic telt 13 specialisten in employer branding en rekruteringscommunicatie. Met hun analytische en strategische geest zetten ze immer enthousiast hun schouders onder elk project, van concept tot uitgewerkt verhaal.

Over Onlyhumans 
Onlyhumans is een creatief branding- en communicatiebureau dat merken menselijker maakt. Want alleen met een sterke persoonlijkheid en unieke stem kunnen organisaties banden smeden én resultaten behalen. Het agency heeft kantoren in Antwerpen, Gent en Mechelen en werkte al samen met onder meer Vaillant, Brico, ACV, Accent, Parentia, Beaulieu, VPK Packaging Group en VRT NWS.

Over Vectis Private Equity
Vectis Private Equity is een onafhankelijk investeringsfonds dat investeert in veelbelovende ondernemingen met een sterk en ambitieus management. Wij bieden onze portefeuillebedrijven financiële en actieve ondersteuning aan bij hun verdere expansie en uitbouw. Wij beheren 100 miljoen euro kapitaal en hebben sinds 2004 geïnvesteerd in meer dan 25 bedrijven.