Hudson1

Vectis ondersteunt Management Buyout Hudson Belgium

Vectis Private Equity heeft Ivan De Witte en zijn management team ondersteund bij het realiseren van een management buy-out bij Hudson Belgium.

CEO en oprichter van Hudson Belgium (ex- De Witte & Morel) Ivan De Witte heeft samen met zijn 10-koppige management team en Vectis Private Equity, Hudson Belgium teruggekocht van de Amerikaanse beursgenoteerde groep Hudson Global voor een transactiebedrag van 24 miljoen euro. Hudson Belgium telt 250 personeelsleden en staat voor een omzet van meer dan 30 miljoen euro.

Hudson Belgium is één van de grootste Belgische HR dienstverleners, en levert zowel werving- en selectiediensten als assessments en strategisch HR advies aan een groot aantal middelgrote en grote Belgische bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen. Het bedrijf heeft tevens een sterke R&D afdeling, die wereldwijd actief is.

Ivan De Witte (CEO) stelt: “Vectis is de ideale minderheidspartner voor het management team om deze buyout mee te realiseren. Er is een goede klik en zij bieden ons ook extra expertise om ons ambitieus groeiplan waar te maken.”

“Voor Vectis past de investering in Hudson Belgium perfect in onze strategie om te investeren in groeiende, kwaliteitsvolle ondernemingen. We kijken er naar uit om samen met Ivan en zijn team Hudson verder op de kaart te zetten.”, aldus Walter Beyen, Partner bij Vectis Private Equity.

Press release: Hudson Belgium Buyout