Vectis ondersteunt verdere groei van storytelling agency Onlyhumans

Het storytelling agency Onlyhumans en het brandingbureau Today slaan de handen in elkaar. De Onlyhumans-groep is vastberaden om verder te groeien, en investeringsmaatschappij Vectis Private Equity zal het management daarin actief ondersteunen.

Toekomstplannen

Onlyhumans en Today slaan de brug tussen de uitwerking van efficiënte, creatieve campagnes en doordachte branding. Op die manier creëren ze merken met impact. “Tom Andries en Mathias Delmote, partners van Today, zetten al jaren Belgisch brand design op de kaart. Voeg daar onze ervaring in digitale marketing en storytelling aan toe, en je wekt instant belangstelling in de markt”, weet Tom Bogaert, CEO van Onlyhumans. “Deze fusie is een volgende stap in onze groei”, vult Geert Bogaert, managing partner van Onlyhumans, aan. “We willen de groep blijven voeden met nieuwe expertises, waarbij elke partij zijn focus behoudt en geen enkel specialisme verwatert.”

Markt met potentieel

Onlyhumans en Today realiseerden in 2018 samen met 60 mensen een omzet van 8,3 miljoen euro. “Dankzij Vectis als partner kunnen we onze groeistrategie versneld realiseren”, zegt Tom Bogaert. “We zijn overtuigd van het potentieel in de sector, en Vectis biedt ons de nodige expertise en het nodige kapitaal om onze ambitieuze plannen waar te maken. Er is een klik: we kijken op dezelfde manier naar de markt.”

Investeren in (nog meer) kwaliteit

Stefaan Vanquaethem, partner bij Vectis Private Equity, vult aan: “Voor Vectis past de samenwerking met Onlyhumans perfect in de strategie om te investeren in groeiende, sterke ondernemingen. We werden aangetrokken door de kwaliteit van het management en haar uitgesproken ambitie om een bredere speler te worden op een menselijke schaal. We kijken ernaar uit om samen gesprekken aan te knopen met partijen die deel willen uitmaken van dit professioneel digital agency. Benieuwd met welke expertises Onlyhumans zich nog zal verrijken!”

 

Over Onlyhumans (https://onlyhumans.com/)
Het DNA van Onlyhumans bestaat uit data, content en creativiteit. Dé ingrediënten om merken van een unieke positionering en straffe stories te voorzien, maar ook om gebruiksvriendelijke platformen en unieke mediacampagnes op te zetten. Het doel? Merken en organisaties een menselijke én herkenbare identiteit geven. Vanuit haar kantoren in Antwerpen en Gent ontwikkelde het agency al diverse storytellingcampagnes met onder meer Oystershell, Ferrero, Orange, BinckBank, Suzuki, Switch, Tadaaz en Beobank.

Over Today (https://today-agency.com/)
Today is een brandingspecialist die visuele en verbale merkidentiteiten creëert voor binnen- en buitenlandse merken. Met tijdloos design, een open geest en heldere strategische fundamenten bouwen we sterke merken op vele vlakken: naming, brand personality, visual identity, brand architecture, brand story, tone of voice, digital design, print design en motion design. Today huist in Mechelen en werkte al succesvol samen met onder meer VRT NWS, Botanique, Materialise, Stad Antwerpen, srprs.me, bpost en Accent.

Over Vectis Private Equity
Vectis Private Equity is een onafhankelijk investeringsfonds dat investeert in veelbelovende ondernemingen met een sterk en ambitieus management. Wij bieden onze portefeuillebedrijven financiële en actieve ondersteuning aan bij hun verdere expansie en uitbouw. Wij beheren 100 miljoen euro kapitaal en hebben sinds 2004 geïnvesteerd in meer dan 25 bedrijven.